Coneix-nos


Myrga és una empresa més que centenària que va ser creada el 1898. El seu nom, Myrga, és l´acrònim de "Tallers Gràfics Miguel i Ramón Gilabert", denominació que ens porta ressonàncies d'una petita empresa industrial barcelonina de finals del XIX. Durant el segle passat van ser famoses les historietes impreses al revers de cada full dels tacs Myrga, on van publicar els seus primers treballs molts dels millors dibuixants de l'època.

 

En l'actualitat i des de l'any 2016, Myrga està integrada en el grup d'empreses liderat per Edicromo SA, (societat amb més de 30 anys d'experiència en el sector de la papereria i l´oficina, i ha ampliat considerablement la seva gamma, en què s´ha incorporat als seus productes clàssics una completa col·lecció d'agendes de taula i de butxaca, dietaris, tacs de sobretaula, calendaris i plannings anuals, així com organitzadors intercanviables i altres productes de papereria i marroquineria.  

 

Myrga ofereix a la seva clientela una gamma de productes de papereria funcional i moderna, una alternativa pràctica al món digital basada en bones qualitats, dissenys atraients i preus ajustats.